zondag 29 augustus 2010

Don't Waste Your Thursday - kaartje


Hallo allemaal,

Wat een snertweer. Wel echt knutselweer maar toch maar 1 kaartje geproduceerd afgelopen periode. Genoeg ideeen in het hoofd maar nu nog tot uitvoering brengen.

Met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenge van DWYT Geen idee waar de bloemenstempel vandaan komt want destijds noteerde ik dat nog niet op de achterkant van het stukje plastic waar de stempel op vast zit. Ik heb het ingekleurd met distressinkt (Victorian Velvet) en uitgesneden met mijn nesties. Afgemaakt met een Happy Birthday stempel en een paar strasssteentjes die perfect passen bij de rest van het kaartje maar dit is zo niet te zien, helaas.

Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer.

Groetjes,
Janna

dinsdag 10 augustus 2010

theezakjes kaart



Daar was ik weer eens!!! Vorige week was mijn moeder jarig en daar heb ik deze kaart voor gemaakt. Het is een stempel van Morehead waarvan ik het afdrukje van mijn zusje heb gekregen. Roosjes zijn van de action, takjespons van Martha Stewart. Een glitterrandje om de kaart gemaakt met stickles. Binnenin zijn de tekststempels van Marianne Design welke ik gedistressed heb met Distress Ink. Oh, i love that stuff. En de bloemen geponst van Martha Stewart welke ik ook gedistressed heb. Welke kleuren ik gebruikt heb weet ik niet meer. Moet ik toch even in de gaten houden dat ik dat voortaan even noteer. Het afdrukje kleur ik in met potloden, ik weet niet precies hoe ik dat met distress moet doen. Maar zo vind ik het ook mooi.

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

groetjes,
Janna