zondag 11 mei 2014

Moederdag



Dit kaartje gemaakt voor mijn lieve moeder. Ze was er weer heel erg blij mee. Gemaakt met de vlechttechniek, scrabble-letters van Noor Design en een plaatje van Yvonne Creations.

Ik zelf ben vandaag ook weer verwend met een ontbijt, maar niet op bed, en zelfgemaakte knutsels van de kinderen. Helemaal leuk.

En nu is deze dag weer voorbij en is de luiheid voorbij :-)

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

groetjes,
Janna

donderdag 8 mei 2014



De afgelopen weken toch wel een aantal kaarten gemaakt. Sinds februari ga ik samen met mijn zusje 1x in de maand een zondag bij haar knutselen op zolder. Behalve de zomermaanden, want dan is het er te warm en doe je toch vaak andere dingen. En niet onbelangrijk op zo'n zondag niet gestoord worden door de kinderen en kunnen we lekker kletsen en ook nog productief bezig zijn.

De bovenste kaart is gemaakt voor de broer van mijn moeder die in maart 50 jaar is geworden. Hierbij is de basis van DutchDoobadoo gemaakt en een uiltje van Marianne Design.

De middelste kaart is de achtergrond door de cuttlebug gehaald, officieel cb stans. En de grootste vlinder van StudioLight.

En de onderste kaart is ook met deze stempel gemaakt maar dan rechtstreeks gestempeld. En de HB mal van Noor Design gebruikt.


Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

groetjes,
Janna