woensdag 23 juni 2010

Vaderdag


Daar was ik weer, en dit keer met het beloofde vaderdagkaartje aan de hand van FridaySketchers
De stempel is van Bildmalarna > Mimosa's Boat. MS XL Garden Trellis pons & mijn distress inkt. Oh dit vind ik zo'n leuk spul, ik heb ook nog maar 15 kleurtjes (blos). De achtergrond is gestempeld met een Prima Marketing stempel.

Ik ga nu weer lekker genieten van mijn vrije dag.
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

groetjes,
Janna

maandag 21 juni 2010

Borduurkaartje



Zoals beloofd is hier dan het kaartje wat ik 2 weken geleden heb gemaakt voor mijn beppe (oma) haar verjaardag. Zij mocht 11 juni 79 jaar worden en was ook erg blij met deze kaart. Want dit hadden we een paar weken geleden niet gedacht dat ze deze dag mocht meemaken. Wat is ze ziek geweest, heeft een paar weken in het ziekenhuis gelegen en beter zal ze nooit meer worden maar ze is nog wel steeds in ons midden.

Het patroon komt uit het Hobbyjournaal, volgens mij nr 36. En het borduurgaren komt van Chrissie (nrs's weet ik niet meer) en een Morehead-plaatje welke ook al kant-&-klaar in mijn bakje lag.

Mijn volgende (vaderdag)kaart ligt ook klaar maar deze zal ik een volgende keer posten. Ik ga nu eerst de zoon wakker maken, kunnen we een broodje eten met een flesje melk voor hem en ons aankleden en we zien wel wat de dag ons brengt. Het weer zit in elk geval niet mee. Wat is het koud. Brr... In de woonkamer is het 18 graden.

Een prettige dag en bedankt voor je bezoekje.

groetjes,
Janna

maandag 14 juni 2010

Candy by Nicole

Er is een hele leuke candy op Nicole haar website als ze de 1200 volgers heeft gehaald. En die heeft ze bijna. Zij maakt echt geweldige kaarten en ik lees haar blog al erg lang en ben toch ook maar volger geworden toen ik deze blog opzette. Dus wie weet win ik de candy wel Hahahahaha

Binnenkort plaats ik weer een kaart. Hij is klaar maar ga zometeen voetballen kijken en ook nog wat andere administratieve werkzaamheden te verrichten.

Tot later...

groetjes,
Janna

zaterdag 5 juni 2010

Easelkaart



Daar was ik weer! Je merkt wel dat mei een vreemde maand dit jaar was, met al die "vrije" dagen. Ik heb gisteravond pas weer een kaartje gemaakt sinds mijn laatste post. Want ja, al de vrije dagen vielen heel gunstig voor mij op mijn werkdagen en dan heb ik 's avonds toch wat meer puf om wat te doen. Ik kan mij zelf natuurlijk ook vaker een schop onder de kont geven, maar lezen vind ik ook ontspannen. Ben bezig in een thriller van Faye Kellerman, erg leuk.

Maar nu even over mijn kaart :-)
Het is een easelkaart geworden voor mijn neefje die komende vrijdag al weer 7 jaar wordt. Wat vliegt de tijd, kan mij nog wel herinneren dat hij net geboren was. Een heel klein mannetje waar maatje 44 nog te groot voor was en nu een hele stoere, grote, lieve jongen. Heel toevallig staat er op de taart van deze stempel ook 7 kaarsjes. Ik kleur mijn stempels in met gewone kleurpotloden en van welk blok het papier komt weet ik zo niet meer.

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge van scrapcards.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.

groetjes,
Janna